Scandinavian Herbs

Scandinavian Herbs

Hudprodukter framställda i huvudsak av örter och kan hjälpa dig med att lindra eksem, stela kroppar, de hjälper även till med att hantera träningsvärk och kan motverka muskelproblem. Härliga ansikts/ kroppsprodukter finns med i sortimentet. På bilden finns ett urval av Scandinavian Herbs produkter som finns att köpa hos mig mot beställning. Och längre ner på sidan finns mer utförligt innehåll på av några produkter. Har du frågor, funderingar, vill beställa produkter eller kanske prova på några produkter är du välkommen att höra av dig till mig via mail annika@annikalindborg.se eller ring 0709-39 90 45.

Vårolja
SOLSKYDD: Vårolja ger naturligt skydd genom Jojobaolja och Valnötsolja. Huden får en jämn och fin färg som sitter i längre.  n
HUDPROBLEM: En fantastisk allround-hudvårdsolja, som både läker och ger näring. Kan förebygga bristningar vid graviditet. Kan användas till barn utan problem.
Vårolja i kombination med Hajkräm rekommenderas för svåra utslag.
INSEKTSMEDEL: Doften av bl.a. myrra och lavendel håller Mygg, knott, broms och t.o.m. FÄSTINGAR på avstånd. De bryr sig inte om att sätta sig på vårolje-insmorda områden. Tips för djurägare: På kort päls blandas vårolja ut med 10 delar vatten och sprutas på hela djuret. Om pälsen är för tjock, smörjer man djuret på pälsfria ställen under magen ett par dagar i veckan.
Massagemjölken
Fungerar på många olika områden. Den kan ge dig positiv och snabb effekt när du har träningsvärk, huvudvärk, mensvärk, åderbråck samt rest less legs den visar också positiv effekt på de som lider av fibromyalgi. Massagemjölken innehåller bl a: Åkermynta som återsluter nervändar, den är lokalbedövande och kylande. Aronica och Kamfer är ansvällande, smärtstillande och sårläkande. Den fungerar också lindrande på blåmärken. Eftersom det är en mjölk användes den endast för påstrykning, man behöver alltså inte massera in den i huden. Efter en massage kan man välja att stryka på massagemjölken på problemområden.

hajkräm

 

 

 

 

 

Hajkräm

är vår enda produkt som innehåller något som inte kommer från växtriket. Oljan utan utvinns ur Grönlandshajens lever. Hajen får inte fiskas. Men vid trålfiske kan en 1-1 1/2 m unge fastna – och är redan död när de får upp den. Inget rovfiske alltså! Men de isländska fiskargubbarna har alltid vetat att grönlandshajens lever skyddat deras händer mot ledsjukdomar orsakade av arbete i kallt vatten! Numera vet vi varför! Oljan innehåller den högsta koncentrationen av ALKYLGLYCEROL som behövs vid bildning av vita blod-kroppar och de antikroppar som är väsentliga för kroppens försvarsmekanismer. Ämnet finns redan i vår egen benmärg, lever, mjälte, bröstmjölk och finns numera medicinskt utvunnet ur oljan.

Andra verkningar av alkylglycerol:
*Stärker immunförsvaret
*Ökar bildningen av antikroppar
*Förbättrar sårläkning
*Skyddar mot infektioner
Många andra verksamma örter kompletterar Hajkrämen så att den fungerar mot MÅNGA problem som:
*Ledvärk (i kombination med Ledvärksoljan)
*Hudproblem – t.ex. eksem, mollusker och viss psoriasis
*Klåda

EFFEKTERNA MED

DJÄVULSKLOOLJA

DJÄVULSKLO-OLJA – Bäraroljorna är fina massageoljor som har olika balanserande egenskaper för att lättare föra in örtextrakten in i muskler, senor och leder.
Det finns 10 antiinflammatoriska örter i oljan: Blå kamomill, Rosengeranium och Djävulsklo är först på listan. Dessutom är det 10 värkstillande örter i oljan. De är främst Djävulsklo, Älgört, Fjällkvanne och Vitpil (en videart). I Vitpilens bark finns salicyl som i kroppen omvandlas till salisylater. Det var i vitpilen man 1830 hittade det kemiska ämnet, som sen kemiskt tillverkas för våra värktabletter – bl.a. Magnecyl och Aspirin. Övriga örtextrakt kompletterar och förstärker de antiinflammatoriska och värkstillande örternas effekt.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *