Om mig/ Kontakt

Jag är Annika och utbildad diplomerad kostrådgivare av Sverigehälsan med KBT inriktning.
En generell utbildning inom kostrådgivning, med fokus på vad du ska välja av dagens mat och hur du kan göra för att förändra en del av dina vanor med olika verktyg.

Jag har även utbildat mig som diplomerad kostrådgivare av Anna Hallén Utbildningar, där fokus ligger på naturlig artegen kost och individanpassad lågkolhydratkost med naturliga fetter. All kunskap är baserad på en evolutionär grund, näringsfysiologi och modern forskning.

Bitten Jonsson, Sveriges ledande kvinna inom sockerberoende, har även gett mig kunskaper på området med hennes intensivutbildning inom sockerberoendeproblematiken där också mina egna erfarenheter med detta ämne hjälper till och med att ha en förståelse för hur det är att leva med beroendeproblem, som jag tror att en del gör.

I botten är jag kock, och mina utbildningar är Restaurang samt kock för storhushåll detta har jag arbetat med i många år. Jag har ett stort intresse av matlagning, att utforma recept och jag lägger stor vikt på bra och säkra råvaror utifrån mina erfarenheter och min kunskap. Jag arbetar med barn och har själv egna barn, jag vet att det kan behövas lite ”trolleri” ibland för att vänja barn vid nya smaker och vanor, jag har en del tips kring detta som jag gärna delar med mig av.

Min bakgrund: Jag har själv gjort en livsstilsförändring, och resan till där jag är idag har inte alls varit spikrak. Din resa dit behöver kanske inte vara en berg och dalbana om du tar tag i det idag, och med små förändringar i din vardag kan vi tillsammans med hjälp av de rätta verktygen som passar för dig i ditt liv att hitta balans som känns bra för dig. Det gäller att hitta rätt verktyg vid rätt tillfälle.

I dag lever jag och njuter av livet och fokuserar på min hälsa och med livet i balans.

Boka tid för konsultation ni hittar mig i Gärsnäs på Österlen
Maila mig: annika@annikalindborg.se
Eller ring: 0709-39 90 45
om du har frågor och funderingar.

 

4 reaktion på “Om mig/ Kontakt

 1. Pia Ingvarsson

  Hej
  Undrar när du ska ha nästa ”matlagningsdag”. Vi är två stycken som är intresserade och jag tänkte ge bort julklapp till mig själv och en annan person. Ett presentkort med aktiviteten att laga mat.
  Eller om vi har en egen sittning – hur många behövs då?
  Vänligen Pia Ingvarsson

  Svara
 2. Berit Rundqvist

  Hej Annika!
  Tittar på din hemsida och vad jag kan förstå så är den inte uppdaterad med aktiviteter för 2019.
  Stämmer det?

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *