Naturlig kost

Vad är Naturlig kost?

Naturlig kost, är den mat vi är skapta och designade för att äta.

Det är den mat som hjälper kroppen att fungera och göra vad som behövs.

Det är viktigt att ge kroppen kost som gör att vi slipper näringsbrister, att vi slipper för mycket skador på kroppen så som inflammationer, övervikt, diabetes, magproblem, hjärt-kärlsjukdomar, beroende problematik m.m och det är den mat vi ger vår kropp så att vi känner oss nöjda och mätta både i kropp & själ och i vår hjärna.

När jag pratar naturlig mat ligger fokus på ”rena” livsmedel det betyder inga konstigheter såsom tillsatser med olika E-nummer, konsistensgivare, smakämnen, dolt socker mm….

Att välja naturlig mat ger oss rätt sorts näring, det är bara du som kan avgöra vad du äter och jag kan hjälpa dig att hitta bra och medvetna val.

Mycket av detta handlar om att laga mat från grunden, men självklart ser vi på det utifrån dina möjligheter och hur det ser ut i din vardag. Vad behöver vi förändra, hur kan vi förändra det, och hur fungerar det med förändringen, detta är frågor jag gärna hjälper till med att följa upp och hjälpa dig att göra det lätt att äta naturlig mat i din vardag.

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *