Kostrådgivning

Basic- kostrådgivning  (1 timme)                                                     

Individuell kostrådgivning med anpassad kostplan
Konsultation och om du har någon speciell problematik du vill att vi tittar närmare på.               Här ingår 2x15 minuter uppföljning, då vi checkar av på hur det går för dig och hur du kommit igång.

Kost och livsstilsförändringsplan med coaching under 3 månader
Här ingår: Konsultation (ca 1,5 timme), individuell anpassad kostplan med fokus på helhet(eventuella kosttillskottsrekommendationer, tränings, avslappningstips) därefter coaching med 15 minuters samtal via telefon 1 gång/ vecka i 3 månader.

Extra tid  (1 timme)
för dig som vill boka mer tid efter konsultation- via mail eller telefon dela upp 3×20, 2x30 min eller vad du behöver

Receptupplägg/ förslag                                                                                     250:-
2 färdiga veckor med förslag och recept på frukost, lunch och middag

Föreläsning/ workshops  Dagtid eller kväll.    Kontakta mig för prisuppgifter                             Jag pratar Naturlig kost, vad det innebär och de positiva effekterna av att välja Naturlig kost både för kropp, själ och sinne.

Matlagningsdag/ kurser                                   Kontakta mig för prisuppgifter

Kostrådgivning innehåller bl.a. förslag på livsmedel, recept och tips med fokus på Naturlig mat.

Kostrådgivning gör jag med personliga möte eller via telefon 

Ni hittar mig i Gärsnäs på Österlen (mellan Tomelilla och Simrishamn)

Maila eller ring mig för tidsbokning annika@annikalindborg.se eller 0709-399045

I mina kostrådgivningar jobbar jag med att arbeta förebyggande för att vi ska må bra och göra bra val av kost, aktivitet och att undvika ev. brister. En rådgivning kan se ut så här:
Vi bokar in en tid tillsammans, vi träffas personligen eller via telefon beroende på vad som passar bäst för dig/ er. Väljer ni någon av individuell rådgivning, coachning, familjerådgivning då mailar jag ut ett frågeformulär, som består av frågor om dig/ er och hur vardagsaktiviteter ser ut, kosthållning under någon dag, detta för att vi ska ha ett underlag att jobba med, fylls i så gott man kan och skickas tillbaka innan vårt första möte/ samtal.
Vi träffas och går vi igenom dessa frågor och svar, och ut i från detta har jag beroende på vilken typ av rådgivning ni önskar, samlat ihop kost, hälso/aktivitetsrekommendationer åt dig/er. Det kan t.ex vara kostrekommendationer om vad man bör tänka på vid val av livsmedel i vardagen när man handlar, vid bjudningar, gör egna lunchlådor, tips på mellanmål. Hälsorekommendationer är vanligtvis förslag på aktiviteter, avslappning, träning och hur du/ ni få in det i er vardag. Jag kommer med tips och tankar kring detta.
Väljer ni en individuell kostrådgivning fokuserar jag på om det är något specifikt ni vill ha hjälp med som tex: sockersug, värk, början till utmattning, viktnedgång. I denna rådgivning får ni Kost och hälsorekommendationer och eventuella tillskotts rekommendationer beroende på symptom. Vi har också uppföljning med telefonsamtal då vi kan tar upp ev. frågor som fram/ tillkommit efter vår rådgivning.
Vill man sedan boka på mer tid går det bra, både via mail, telefon kontakt. Man betalar timkostnad på detta och det går att dela upp hur man önskar tex: 3×20 minuter, 2×30 minuter.

Alla mina rådgivningar sker under sekretess och all form av personliga uppgifter sparas separat i låsta skåp.

 

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *